Foto’s bewerken picasa

Online foto’s delen en bewerken

Picasa biedt naast het online zetten de mogelijkheid van foto s bewerken picasa. Het werkt heel simpel, je zet zoals je gewend bent de foto’s online en dan kun je allerlei bewerkingen doen. Natuurlijk kun je gewoon de foto’s op de juiste maat knippen, maar foto s bewerken picasa biedt nog veel meer mogelijkheden voor de betere amateur fotograaf.

Je kunt allerlei standaard filters gebruiken.

Wat dacht je ervan om je foto’s zo’n ouderwets sepia kleurtje mee te geven, zodat het lijkt alsof het een oude ansichtkaart is? Met foto s bewerken picasa is dat een fluitje van een cent. Het fijne van foto s bewerken picasa is dat het allemaal online gebeurt, dus dat je computer niet overvol raakt met allerlei foto’s in diverse stadia van bewerkingen. Tenslotte vragen foto’s veel van je computergeheugen en als je dat in de cloud kunt hangen hou je je computer geheugen schoon en leeg.

Daarnaast werkt foto s bewerken picasa natuurlijk heel gemakkelijk samen met Google plus en kun je je foto’s dus ook gelijk delen nadat je ze bewerkt hebt. Dus als je leuke foto’s hebt: maak ze mooier met foto s bewerken picasa en deel ze met al je vrienden.